Днес си изгубих капачката за казанчето на антифриза и съответно си взех друга от една морга, но имам някакъв спомен ,че има разлика между тези за дизел и бензин(налягането на което отваря ) Има ли нещо такова или аз се бъркам?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Капачка за казанчето на антифриза
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщениеДнес си изгубих капачката за казанчето на антифриза и съответно си взех друга от една морга, но имам някакъв спомен ,че има разлика между тези за дизел и бензин(налягането на което отваря ) Има ли нещо такова или аз се бъркам?Alfa Romeo 156-2.4jtd 'Турбо Въглища' Alfa Romeo 145-1.6 Boxer 'Италианското Порше' Alfa Romeo 156-2.0 Twin Spark 'Донора' Aprilia SR 50 H2O 2006 'Баси резачката'Honda CBR 600 F2
-
При твоята печка тая капачка си е съвсем на място!Тя е да не гръмне някой маркуч!Не е регулатор!
Споко!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПри твоята печка тая капачка си е съвсем на място!Тя е да не гръмне някой маркуч!Не е регулатор!
Споко!_____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
Comment