Известие

Collapse
No announcement yet.

Капачка за казанчето на антифриза

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Капачка за казанчето на антифриза

Днес си изгубих капачката за казанчето на антифриза и съответно си взех друга от една морга, но имам някакъв спомен ,че има разлика между тези за дизел и бензин(налягането на което отваря ) Има ли нещо такова или аз се бъркам?

Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщение
    Днес си изгубих капачката за казанчето на антифриза и съответно си взех друга от една морга, но имам някакъв спомен ,че има разлика между тези за дизел и бензин(налягането на което отваря ) Има ли нещо такова или аз се бъркам?
    Май нямаха разлика утре мога да проверя на 100%.
    Alfa Romeo 156-2.4jtd 'Турбо Въглища' Alfa Romeo 145-1.6 Boxer 'Италианското Порше' Alfa Romeo 156-2.0 Twin Spark 'Донора' Aprilia SR 50 H2O 2006 'Баси резачката'Honda CBR 600 F2

Comment

При твоята печка тая капачка си е съвсем на място!Тя е да не гръмне някой маркуч!Не е регулатор!
      Споко!
      Last edited by mordohy; d.m.y г., 21:39. Основание: ракия
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        При твоята печка тая капачка си е съвсем на място!Тя е да не гръмне някой маркуч!Не е регулатор!
        Споко!

Comment

Казанчетата са еднакви на всички 145/6 (не знам за боксерите), 147, че и на 156. Аз карам с казан от 147 (или 156 май ) мджет понастоящем
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
          X